Slutet

Slutet - Mats Strandberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Strandberg
DIMENSIONERA
10,25 MB
FILNAMN
Slutet.pdf
ISBN
6586260305738

BESKRIVNING

Du är sjutton år gammal. Det är sommar och världen ser ut precis som vanligt. Men du vet vad som är på väg. Om en månad är vi alla borta.Vad vill du göra den sista tiden? Vem vill du vara med när allt tar slut? Hur känns det att veta exakt vilket klockslag du ska dö? Och vad spelar ett liv mer eller mindre för roll?Slutet är en preapokalyptisk berättelse om två ensamma unga människor i en värld som lever på lånad tid. En tragedi binder dem samman och växer till en besatthet, men kommer de att hitta svaren innan himlen blir vit och haven förångas?Några pressröster:"'Slutet' är årets mest spännande och sorgliga läsning."Jonas Thente, Dagens Nyheter"Det är helt fantastiskt. [...] Det är redan en klassiker i mina ögon för den är så tidlös."SVT:s Agneta Norrgård"Förtjänar att bli vinterns mest lästa och omdiskuterade roman"Jan Gradvall, DI

Maffiaorganisationen visar sitt rätta ansikte och den press som GSI utsatt organisationen för får dem att slå tillbaka och alla regler sätts ur spel. Slutet kommer tidigare än vi tror i Mats Strandbergs nya roman. Slutet heter Foxworth och är en meteor på kollisionskurs med jorden.

Det är en ganska mörk berättelse som omöjligt lämnar dig oberörd och utan tankar. SLUTET PÅ HISTORIEN är den tionde och avslutande delen i JAN GUILLOUS romanserie. Med den är han i mål med sitt gigantiska bokprojekt Det stora århundradet, där han skildrar en släkt som vi får följa genom hela 1900-talet. Slutet är en preapokalyptisk berättelse om två ensamma unga människor i en värld som lever på lånad tid.

RELATERADE BÖKOR