Skuggspelet

Skuggspelet - Anna Bågstam | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Bågstam
DIMENSIONERA
3,7 MB
FILNAMN
Skuggspelet.pdf
ISBN
3182252471595

BESKRIVNING

"Bra och underhållande med en alldeles lagom humoristisk ton." Skånska Dagbladet om Ögonvittnet"... spännande och charmig historia." Svenska Dagbladet om ÖgonvittnetEn kvinna har försvunnit under märkliga omständigheter. Allt tyder på att hon har blivit kidnappad. Snart flyter ett lik i land i lilla fiskeläget Lerviken i Öresund. Offret har frätskador och går inte att identifiera. Vem försöker sopa igen spåren efter sig?Civilutredaren Harriet Vesterberg jobbar desperat för att hitta gärningsmannen. Samtidigt håller hon ett vakande öga på glömska pappa Eugen, och kämpar på med den vacklande relationen med advokaten Rikard, vars polerade yttre döljer en hemlighet. Parallellt med händelserna i Lerviken närmar sig ett politiskt toppmöte i Landskrona. Harriets chef Margareta inleder ett samarbete med en karriärlysten kommunalpolitiker, men Harriet misstänker att politikern har brunare värderingar än hon offentligt står för. Snart befinner sig Harriet i en desperat kamp mot klockan där hon står inför valet att bryta mot reglerna eller följa dem, med förödande konsekvenser som följd.Skuggspelet är den andra fristående delen i Anna Bågstams deckarserie som utspelar sig i det lilla pittoreska fiskeläget Lerviken, med den roliga, bristfälliga, smygrökande civilutredaren Harriet i huvudrollen.

Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information.

Ett beslut om huruvida hon ska följa regelboken eller inte leder till ... 301 Moved Permanently. nginx Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR