Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter

Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter - Sara Ask, Lisa Bjärbo | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Ask, Lisa Bjärbo
DIMENSIONERA
8,96 MB
FILNAMN
Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter.pdf
ISBN
2697118614309

BESKRIVNING

Mera vego och Ännu mera vego har blivit klassiska kokböcker för hela familjen. De svenska utgåvorna har sålt i över 80 000 exemplar, och böckerna har översatts till flera språk. Nu kommer Mega vego, med recepten från båda böckerna samt en mängd nya rätter och tips.Mega vego innehåller allt från de tidigare böckerna och dessutom nya texter med bland annat budgettips, knep för att spara tid vid matlagningen och enkel mat i farten. Samt ett tjugotal nya recept, däribland pasta gialla, okonomiyaki japansk kålpannkaka, kokosris med chilifrästa grönsaker, pulled portabello och vegansnickers.

Live Bok. Giftfri : ett rent liv utan tillsatser av Martina Johansson, Fanny Lindkvist (E-bok) Konkreta tips för ett giftfritt liv Aldrig har väl vårt miljöfokus varit större än idag. VEGO är Sveriges första och största helt vegetariska mattidning.

Bakom boken står Sara Ask och Lisa Bjärbo och tanken är att boken skall passa till både de som vill skära ner på sitt köttätande men även för ... Mera vego och Ännu mera vego har blivit klassiska kokböcker för hela familjen. De svenska utgåvorna har sålt i över 80 000 exemplar, och böckerna har översatts till flera språk.

RELATERADE BÖKOR