Fråga först varför : hitta din mening och inspirera till handling

Fråga först varför : hitta din mening och inspirera till handling - Simon Sinek | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simon Sinek
DIMENSIONERA
6,97 MB
FILNAMN
Fråga först varför : hitta din mening och inspirera till handling.pdf
ISBN
1176079877448

BESKRIVNING

En av ledarskapslitteraturens senaste klassiker Start with why – äntligen på svenska!Att besvara frågan ”varför?” är den centrala frågan för alla som vill nå framgång med en produkt, en tjänst eller en idé. Simon Sineks bok om vikten för personer och organisationer att ställa sig frågan ”varför?” är en internationell bästsäljare med miljontals läsare – kanske den bok i generen som refererats till oftast senaste åren. Sineks TED-föreläsning på samma tema som boken är den tredje mest sedda i världen.Bokens grundläggande fråga är: Varför är vissa människor och organisationer mer innovativa, inflytelserika och framgångsrika än andra? Varför är vissa mer populära både hos kunder och anställda? Och varför är det så svårt att upprepa dessa bragder, även för de som en gång lyckats? I Fråga först varför visar Simon Sinek att det finns en gemensam nämnare hos de ledare som lyckas med allt det här: De började med att försöka besvara frågan ”varför?”. Vare sig det gäller en produkt, en tjänst eller en idé så måste man börja där, för att nå framgång.Simon Sinek är brittisk-amerikansk författare, marknadskonsult och talare. Han är född 1973 och har skrivit fyra böcker.

Varför är vissa människor och organisationer mer innovativa, inflytelserika och Fråga först varför : hitta din mening och inspirera till handling / Simon Sinek ; översättning: Kjell Waltman. Sinek, Simon (författare) ISBN 9789188659156 Första upplagan Publicerad: Stockholm : Volante, [2018] Tillverkad: 2018 Svenska 301 sidor.

Förhållandet kanske inte är klappat och klart för att ni har ställt några särskilda frågor till varandra, men en bättre början finns knappast. En fantastisk text och lika fantastiska blir elevtexterna till den "missade delen" (krocken). Jag har testat både en snabbvariant (en lektion) och en mer omfattande serie av lektioner där frågorna först förbereds enskilt och parvis, för att därefter diskuteras och redovisas i helklass. Vad är arbetsglädje? Föreläsaren och organisationskonsulten Tomas Eriksson har frågat och fått svar.

RELATERADE BÖKOR