Simskolan

Simskolan - Helena Bross | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Bross
DIMENSIONERA
10,40 MB
FILNAMN
Simskolan.pdf
ISBN
9914546795890

BESKRIVNING

"Simskolan" är den femte helt fristående delen om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Varma och spännande berättelser med få och korta textrader och enkla ord i versaler. Charmig vardagsdramatik när den är som allra bäst. Perfekt för nybörjarläsare!Hela klassen är på simskola. Omar och Axel övar och övar. Axel tycker att det är kul men inte Omar. Hans ben bara sjunker och ibland sjunker huvudet också! Då blir Omar ledsen och vill gå hem. Men Axel vill ju vara med Omar. Hur ska han göra?"Solgatan 1" är en serie mycket lättlästa böcker som ingår i "Extra lätt att läsa". Läs också: "Nya kompisar", "Hundralappen", "Polisen kommer!" och "Vad ska fröken säga?".

Simskolan är kostnadsfri för alla barn i Skurups kommun som inte har påbörjat årskurs 4 i grundskolan (födda 2010 eller senare). För barn som går årskurs 4 eller högre (födda 2009 eller tidigare) eller barn boende i andra kommuner är avgiften 465 kr för simskolan (nybörjarsimskola och simmärkesgrupp) och 155 kr för simlekskolan. Simskolan är mån, ons, tor vecka 12 och 13 samt mån, ons vecka 14.

Ni som hamnat på reservlistan får söka på nytt till nästa omgång/termin. Tyringe Simsällskap anordnar simskola i simhallen på Tyrs Hov i Tyringe under höstterminen 2019. Anmälan öppnar den 11 augusti kl:12.00.

RELATERADE BÖKOR