Trafikens grunder

Trafikens grunder Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,17 MB
FILNAMN
Trafikens grunder.pdf
ISBN
5286475317718

BESKRIVNING

Trafikens grunderTrafikens grunder är en grundbok för den som ska ta ett körkort av något slag. Boken innehåller den grundläggande "körkortsteorin". Den speciella teorin för respektive behörighet finns i särskilda böcker, t ex Köra bil för B-körkort och MC-boken för A-körkort.Trafikens grunder har följande avsnitt: Inledning, Människan i trafiken, Trafiken och miljön, Att köra i mindre samhälle, Att köra på mindre landsväg, Att köra i stadstrafik, Att köra på landsväg, Att köra på högfartsvägar, Att köra i mörker och Att köa i halt väglag. Boken innehåller ett stort antal foto och illustrationer och omfattar totalt ca 350 sidor. Avsnitten har olika färger för att man lättare ska hitta i boken. I Arbetsboken Köra bil återkommer dessa färger i de olika körmomenten och sidhänvisningarna för att underlätta kopplingen mellan böckerna. Häftet Vägmärken och vägmarkeringar levereras tillsammans med Trafikens grunder utan extra kostnad.

Trafikens grundregel är en av de första paragraferna i trafikförordningen: "Grundbestämmelser 1 § För att undvika trafikolyckor skall en trafikant iaktta den omsorg och varsamhet som krävs med hänsyn till omständigheterna. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Böcker . Vi hjälper dig att hitta rätt Trafikens grunder Bok och göra ett billigt & tryggt köp Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.

Lägg i varukorg. Artikelnr: 800 Kategori: Okategoriserad.

RELATERADE BÖKOR