Så funkar det! : fordon och farkoster

Så funkar det! : fordon och farkoster - Mats Wänblad | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Wänblad
DIMENSIONERA
7,20 MB
FILNAMN
Så funkar det! : fordon och farkoster.pdf
ISBN
6342660305462

BESKRIVNING

Fordonsfakta för nyfikna i alla åldrar – som lär dig om fordon på ett nytt sätt! Finns det likheter mellan ett snabbt tåg och en snabb cykel? Vad har fordon i extrema miljöer gemensamt? Många frågor får svar. Läs om den tekniska utvecklingen, om miljötänk och framtidens fordon och lär dig bygga din egen lådbil. Här finns rymdfarkoster, helikoptrar, ubåtar, snöskotrar, traktorer, monstertruckar och mycket mer. Dessutom kan du frossa i knasiga och spännande fakta i denna praktutgåva med massor av snygga och förklarande bilder. Författaren Mats Wänblad ger oss kunskap och sammanhang som man inte kan googla sig till. För bilderna står fyra av landets främsta illustratörer: Anders Nyberg, Filippa Widlund, Kjell Thorsson och Oskar Jonsson.

| Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom så funkar det Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Lär dig om fordon på ett nytt sätt med Så funkar det - fordon och farkoster! Mats Wänblad guidar dig genom uppfinningar som har påverkat vårt sätt att transportera oss. Mats Wänblad berättar: Så funkar det - fordon och farkoster. Lär dig om fordon på ett nytt sätt med Så funkar det - fordon och farkoster! Mats Wänblad guidar dig genom uppfinningar som har påverkat vårt sätt att transportera oss.Varför kallades den första cykeln "benskakare"? Så funkar det! : fordon och farkoster Mats Wänblad (Inbunden) Tipsa en vän 219 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR