Ivar träffar en triceratops

Ivar träffar en triceratops - Lisa Bjärbo, Emma Göthner | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Bjärbo, Emma Göthner
DIMENSIONERA
10,18 MB
FILNAMN
Ivar träffar en triceratops.pdf
ISBN
3755671114336

BESKRIVNING

Dinolandet är en låda där Ivars leksaksdinosaurier bor. Ivar är världsmästare på dinosaurier - han har hur många som helst och han kan namnen på dem allihop. Dessutom vet Ivar något som ingen annan vet - på kvällen när pappa sover, blir dinosaurierna i Dinolandet levande.Den här gången hjälper Ivar den hungriga triceratopsen Thelma. Hon har ingenting att äta och behöver hjälp att nå bladen som växer högst upp i träden. Vilken tur att Ivar är så påhittig!En fartfylld äventyrsberättelse som avslutas med ett roligt faktauppslag där triceratopsen berättar om sig själv i Mina vänner-format. Emma Göthners dinosaurier är söta och precis lagom läskiga. Den perfekta boken för alla dinofans!För den dinoasurietokiga!För dig som gillar: Ivar täffar en Tyranosaurus, Det var en gång... Massor av dinosaurier, köttgänget osv.

4.35 375 5 Författare: Lisa Bjärbo Inläsare: Farzad Farzaneh. Finns som ljudbok.

Ivar är världsmästare på dinosaurier - han har hur många som helst och han kan namnen på dem allihop. Dessutom vet Ivar något som ingen annan vet - på kvällen när pappa sover, ... Följ med Ivar när han träffar Tyrannosaurus, Stegosaurus, Pteranodon, Diplodicus och Triceratops.

RELATERADE BÖKOR