Störst av allt

Störst av allt - Malin Persson Giolito | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Persson Giolito
DIMENSIONERA
12,84 MB
FILNAMN
Störst av allt.pdf
ISBN
7641692092276

BESKRIVNING

De rikaste rika och de mest utsatta behöver sällan träffas. Utom i Djursholms allmänna gymnasium. Fem tonåringar, och en lärare som vill väl. Det slutar i katastrof. Nio månader senare ställs artonåriga Maja inför rätta. "Jag vet inte hur jag ska orka lyssna. Men det är farligt att släppa på koncentrationen. För då kommer ljuden. Ljudet när de kom in i klassrummet och drog bort mig, ljudet när Sebastians skalle föll i golvet, det lät ihåligt. Det dånar i mig, så fort jag inte passar mig kommer det tillbaka. Jag pressar naglarna in i mina handflator, försöker ta mig därifrån. Men det hjälper inte. Min hjärna släpar alltid tillbaka mig till det där jävla klassrummet." Störst av allt är en stenhård rättegångsthriller, ett inkännande porträtt av en ung människa och en svidande vidräkning med ett samhälle som obönhörligt håller på att glida isär. Ett drama som väcker frågor om skuld och ansvar, straff och försoning.

Hon tänker det hon tycker Störst av allt Malin Persson Giolito Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

Den utsågs bland annat till årets bästa deckare av Svenska Deckarakademin. Serien är trogen romanen, men någonting går förlorat när Persson Giolitos språkdräkt skalas av. "Störst av allt" handlar om rättegången mot den 18-åriga Djursholmsflickan Maria Norberg, åtalad för mord och för att i samråd med sin nu döde pojkvän Sebastian Fagerman vara ansvarig för en skolskjutning.

RELATERADE BÖKOR