Operamopsen : en sällsam kärlekshistoria

Operamopsen : en sällsam kärlekshistoria - Disa Åberg, Linda Bonaventura | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Disa Åberg, Linda Bonaventura
DIMENSIONERA
3,96 MB
FILNAMN
Operamopsen : en sällsam kärlekshistoria.pdf
ISBN
7063922403473

BESKRIVNING

Stambytet i bostadsrättsföreningen Kastanjen sammanför människorna på oväntade sätt då de tvingas dela kök och dusch i gemensamma utrymmen. Mopsen Malcolm blir förälskad i en operasångerska och inget blir sig likt i den tidigare så stela trappuppgången. I takt med att rören i huset byts ut genomgår även invånarna ett inre stambyte. Plötsligt skapas nya relationer som förändrar allt.Operamopsen är en roman om att våga förverkliga sina drömmar, se sanningen i vitögat och möta sig själv. Författaranduon Disa Åberg och Linda Bonaventura, mor och dotter, debuterar här tillsammans.

Pocket... Operamopsen en sällsam kärlekshistoria. av Disa Åberg Linda Bonaventura Anna Maria Käll Michael Ceken (Ljudbok, E-media, E-ljudbok, strömmande) 2017, Svenska, För vuxna Stambytet i bostadsrättsföreningen Kastanjen sammanför människorna på oväntade sätt då de tvingas dela kök och dusch i gemensamma utrymmen. Operamopsen : en sällsam kärlekshistoria av Disa Åberg, Linda Bonaventura (1 röst) Mp3-skiva Svenska, 2016-05-10.

Det här är en sida för romanen Operamopsen - en sällsam kärlekshistoria, av författarduon Linda Bonaventura och Disa Åberg. Pocket... Pris: 189 kr.

RELATERADE BÖKOR