Erotiskt skrivande för ensamma änkor

Erotiskt skrivande för ensamma änkor - Balli Kaur Jaswal | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Balli Kaur Jaswal
DIMENSIONERA
11,3 MB
FILNAMN
Erotiskt skrivande för ensamma änkor.pdf
ISBN
3646327668811

BESKRIVNING

Vald till Månadens bok av Reese Whiterspoons bokklubb!Nikki har ägnat större delen av sitt liv åt att distansera sig från det traditionella sikhiska samfund där hon vuxit upp, i västra London. När hennes pappa plötsligt går bort får familjen det svårt ekonomiskt och för att dryga ut familjekassan tar Nikki ett jobb som lärare i kreativt skrivande.Drömmen om att diskutera litterära texter med andra skribenter grusas snabbt när det visar sig att huvuddelen av klassen består av änkor med bakgrund i Punjab. Kvinnor som har levt sina liv i skuggan av männen i familjen. De är till största delen analfabeter, och det finns inte en chans att Nikki kan hjälpa dem att utveckla skrivandet, snarare lära dem alfabetet. Men när en av kvinnorna en dag hittar en erotisk bok och högläser ur den tänds en gnista hos änkorna. Nikki märker snart att under deras traditionellt klädda yttre finns en längtan att få uttrycka sina egna innersta, mest förbjudna tankar.När fler och fler vill ansluta sig till kursen blir det allt svårare för Nikki att se till så att inget läcker utanför klassrummets väggar. För kommer deras berättelser ut i samfundet riskerar de förödande konsekvenser.

Pris: 95:-Vald till Månadens bok av Reese Whiterspoons bokklubb! Nikki har ägnat större delen av sitt liv åt att distansera sig från det traditionella sikhiska samfund där hon vuxit upp, i västra London. Erotiskt skrivande för ensamma änkor överraskade mig totalt. Jag blev nog lika överraskad som huvudpersonen när hon märkte vad änkorna, som hon håller kurs med, är kapabla till.

... Erotiskt skrivande för ensamma änkor. Erotiskt skrivande för ensamma änkor (Ljudbok nedladdning, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker SPARA på ditt inköp nu! 1 thought on " Erotiskt skrivande för ensamma änkor - Balli Kaur Jaswal " Pingback: Damma av 2020 - Elzas Bokhylla.

RELATERADE BÖKOR