Makten

Makten - Dean Koontz | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dean Koontz
DIMENSIONERA
7,89 MB
FILNAMN
Makten.pdf
ISBN
5022704197899

BESKRIVNING

Med intervjuer och tidigare aldrig visat material får vi följa Trump-dynastins väg till makten. Och allt började med guldrushen i Yukon, som kom att lägga grunden för familjens ... Makten och kärleken.

Barack Obama har nämnt den som en av sina favoritböcker 2017, den valdes till en av årets bästa böcker i bland annat New York Times , Los Angeles Times , Entertainment Weekly och på Amazon , och tilldelades det prestigefyllda Baileys Women s Prize ... Makt är ett sociologiskt, teologiskt, organisationsteoriskt och filosofiskt begrepp som beskriver förmågan att driva igenom sin vilja trots motstånd. Det finns två huvudsakliga infallsvinklar, där den första handlar om "makt över", alltså en relation mellan två personer eller kollektiv A och B där A har förmågan att åstadkomma någonting som inte står i B:s intresse, i det ... OBS! Boken kommer i lager igen den 4/6 och skickas därefter till dig.

RELATERADE BÖKOR