Vinterkrigare

Vinterkrigare - Agneta Arnesson Westerdahl | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Arnesson Westerdahl
DIMENSIONERA
9,27 MB
FILNAMN
Vinterkrigare.pdf
ISBN
1614856612953

BESKRIVNING

En höstkväll år 842 luras den unga kvinnan Rindi ombord på ett skepp, efter att slavhandlaren Ingjald har gästat hennes hem. Besöket förändrar för alltid livet för människorna på den gotländska gården. Skeppet seglar iväg med Rindi ombord. Hon lyckas senare fly, men har otur och säljs till en annan slavhandlare. Med en säck bärnsten över ryggen, och illa däran, tvingas hon sedan vandra tillsammans med andra fångar längs Bärnstensvägen över Alperna. Till sist ställs hon inför ett avgörande val: att döda eller dö. Vinterkrigare är den andra fristående delen i Vikingaserien, som rosats av läsare och kritiker. Läsaren kommer vikingatidens kvinnor och män inpå livet, och den dramatiska berättelsen präglas av en säker känsla för tiden och detaljerna. Författaren Agneta Arnesson Westerdahl är utbildad arkeolog och osteolog och har tidigare skrivit ett flertal historiska romaner.

Erik Olsson från Landskrona var bara lite över 20 när han anmälde sig som frivillig i Finska vinterkriget. Det blev en kall vinter och ett minne för ... Nya öppettider fr o m 4 maj måndag 10-18 tisdag 10-16 onsdag 10-18 torsdag 10-16 fredag 10-17 lördag 10-13 Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Läsaren kommer vikingatidens kvinnor och män inpå livet, och den dramatiska berättelsen präglas av en säker känsla för tiden och detaljerna. Vinterkrigare är den andra fristående delen i Vikingaserien, som rosats av läsare och kritiker. Läsaren kommer vikingatidens kvinnor och män inpå livet, och den dramatiska berättelsen präglas av en säker känsla för tiden och detaljerna. Välkommen till Borlänge bibliotek! ÖPPETTIDER Huvudbiblioteket: måndag 12-18, tisdag 10-16, onsdag 12-18, torsdag 10-16, fredag 10-16.

RELATERADE BÖKOR