Sjörök

Sjörök - Camilla Sten, Viveca Sten | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Sten, Viveca Sten
DIMENSIONERA
7,40 MB
FILNAMN
Sjörök.pdf
ISBN
2000077017949

BESKRIVNING

Sjörök är andra delen i Camilla och Viveca Stens kritikerhyllade rysarserie för slukaråldern. Övernaturligheter hämtade från nordisk folktro möter skärgårdsskrock och bäddar för sträckläsning.Det är mars och en tung, oförsonlig dimma vilar över havet. Enligt de äldre på öarna är tjockan, som dimman kallas i skärgården, ett förebud om att hemska saker snart ska hända. Men vad är orsaken? Är det ett naturfenomen eller  en konsekvens av miljöförstöringen? Eller handlar det om något långt farligare?Tuva verkar vara den enda som inser att tjockan hänger samman med att en varelse från det förgångna. En varelse som har väckts från sin dvala och nu är rasande på människorna och förbereder sin hämnd.Den enda som kan försöka stoppa den annalkande katastrofen är Tuva. Men hur ska hon orka, när hennes mamma inte vill kännas vid hennes sanna natur, när pappa mest dricker öl och tycker synd om sig själv och Rasmus - hennes allra bästa vän - plötsligt sviker henne?

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Dagens Lunch i Karlskrona. Här ser ni restuarangernas aktuella händelser.

En typisk situation är när det blåser svagt från snötäckt mark ut över öppet vatten - en älv eller havet. Sjörök är den härliga restaurangen där maten är saltad av havets närhet, kaffet lika fylligt som vågorna utanför och atmosfären lika avslappnad och skön som utsikten. Mat ska vara god, vällagad och inspirerad tycker Filip, Pär och Magnus som alltid siktar på att servera Er en hel upplevelse av smaker som bara kan förstärkas av de goda drycker som kan avnjutas till måltiden ... Om Sjörök.

RELATERADE BÖKOR