101 Tankar om aktier : din guide till bättre investeringsbeslut

101 Tankar om aktier : din guide till bättre investeringsbeslut - Ludvig Rosenstam Åhman | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ludvig Rosenstam Åhman
DIMENSIONERA
5,51 MB
FILNAMN
101 Tankar om aktier : din guide till bättre investeringsbeslut.pdf
ISBN
8370281606609

BESKRIVNING

TÄNK RÄTT OCH GÖR BÄTTRE AKTIEAFFÄRER   101 TANKAR OM AKTIER ger dig en stabil grund för att fatta bättre beslut när du sparar i aktier och fonder.   Här finns tankarna och råden för dig som inte är så erfaren och som kan göra det enklare att komma igång. För dig som varit med ett tag finns tankar som visar att aktiemarknaden spänner över många områden och kan vara nog så komplicerad. Det finns fortfarande mycket att lära.   101 TANKAR OM AKTIER lär dig mer om aktiemarknaden, mänskligt beteende och några av de vanligaste orsakerna till att vi ibland tänker fel när vi köper och säljer aktier.   Du får läsa om beslutsfattande, beteendevetenskap, psykologi och hjärnans funktion. Även om aktiemarknaden är huvudämnet, så får du även perspektiv från alla dessa områden.  Ludvig Rosenstam Åhman är bokens författare. Han arbetar på bank som investeringsspecialist med särskilt intresse för aktiemarknadens psykologi.

Utdrag ur boken: Risker som bara gäller alla andra, gäller inte bara alla andra. Förr kunde ett dumt … I avsnitt 152 gästar författaren Ludvig Rosenstam Åhman med sin bok "101 Tankar om aktier : din guide till bättre investeringsbeslut".

Utdrag ur boken: Risker som bara gäller alla andra, gäller inte bara alla andra. Förr kunde ett dumt … Fortsätt läsa Bok → Pris: 249 kr.

RELATERADE BÖKOR