Så skapas känslor : Hjärnans hemliga liv

Så skapas känslor : Hjärnans hemliga liv - Lisa Feldman Barrett | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Feldman Barrett
DIMENSIONERA
8,84 MB
FILNAMN
Så skapas känslor : Hjärnans hemliga liv.pdf
ISBN
5254389746570

BESKRIVNING

Känns min rädsla och glädje på samma sätt som din? Hur kan du veta om någon är arg eller ledsen? Varför verkar känslor uppstå automatiskt? Kan vi kontrollera känslorna med förnuftet?Lisa Feldman Barrett presenterar här en banbrytande teori om känslornas källa. Den nya kunskapen innebär ett paradigmskifte som kan revolutionera psykologin, sjukvården och hur vi ser på mänskligt fungerande.Hennes forskning omkullkastar den utbredda sanningen om att känslor uppstår i specifikt avgränsade delar av hjärnan och att de uttrycks på ett likartat sätt över hela världen. Istället har hon visat att känslorna skapas i stunden, utifrån sammanhanget och genom en kombination av de nätverk som aktiveras i hjärnan och vår tidigare inlärning. Teorin innebär att vi har mycket större inflytande på vårt eget känsloliv än vad vi tidigare har trott. Så skapas känslor skakar inte bara om etablerade grundvalar inom psykologin, utan beskriver även praktiska konsekvenser för medicinen, rättssystemet, föräldraskap, meditation - och till och med för säkerhetsbevakning på flygplatser. Boken är ett måste för alla som vill ta del av en ny vetenskap om känslor och hjärnan.

Om du fortsätter härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer.

0 av 13 exemplar finns att låna, 28 reservationer i kö, LIBRIS titelinformation: Så skapas känslor : hjärnans hemliga liv / Lisa Feldman Barrett ; översättning: Sara Lindberg Gombrii ; illustrationer: Aaron Scott. Känns min rädsla och glädje på samma sätt som din? Hur kan du veta om någon är arg eller ledsen? Varför verkar känslor uppstå automatiskt? Kan vi kontrollera känslorna med förnuftet?Lisa Feldman Barrett presenterar här en banbrytande teori om känslornas källa. Den nya kunskapen innebär ett paradigmskifte som kan revolutionera psykologin, sjukvården och hur vi ser på ... Så skapas känslor: hjärnans hemliga liv (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 9 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! SÅ SKAPAS KÄNSLOR Hjärnans hemliga liv av Lisa Feldman Barrett.

RELATERADE BÖKOR