Hälsodrycker : gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha

Hälsodrycker : gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha - Anna Ottosson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Ottosson
DIMENSIONERA
7,2 MB
FILNAMN
Hälsodrycker : gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha.pdf
ISBN
3218154936435

BESKRIVNING

Ta inte bort något i dina matvanor, lägg till en hälsodryck istället! Det är lätt att fylla på med en hälsodryck då och då som kan göra stor skillnad. Anna Ottosson bjuder på smaker från hela världen – samlat i cirka 60 recept som verkligen får dig att må bättre. Det handlar varken om bantning, diet eller fasta – bara ett riktigt smart sätt att förhöja ditt välbefinnande. Shots, vitaminvatten, tonics och smoothies, buljonger och kombucha – hälsodrycker är en värld att upptäcka och varje stund har sin dryck.Bli hög på riktiga råvaror i stället för alkohol. Virgin Margaritas eller lemonad helt utan socker konkurrerar ut rosévinet, och hemgjord slush på en minut svalkar både dig och barnen. Varför inte prova att göra egen kombucha – elixiret som tar över i kyldiskarna och hittat in på finkrogarna. Eller koka din egen stärkande buljong – drycken som har ersatt lattemuggarna på New Yorks gator.Här finns också naturligt vitaminvatten utan socker, sötningsmedel och E-nummer, i stället fyllt med det din kropp behöver. Shots att svepa när förkylningarna går – perfekta på morgonen eller närhelst du behöver något stärkande. Mixa till gröna smoothies och supersmoothies i två lager, maxade med näring och smak, som inte bara är en fröjd för ögat utan också en verklig vitaminkick. Vackra och välgörande, det är hälsodrycker.

Bli hög på riktiga råvaror i stället för alkohol. Virgin Margaritas eller lemonad helt utan socker konkurrerar ut rosévinet, och hemgjord slush på en minut svalkar både dig och barnen. Köp 'Hälsodrycker : gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha' nu.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Shots, vitaminvatten, tonics och smoothies, buljonger och kombucha - hälsodrycker är en värld att upptäcka och varje stund har sin dryck.

RELATERADE BÖKOR