Det slutar med oss

Det slutar med oss - Colleen Hoover | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Colleen Hoover
DIMENSIONERA
7,36 MB
FILNAMN
Det slutar med oss.pdf
ISBN
3919910007197

BESKRIVNING

Hjärtskärande om att hitta sig själv och att förlikas med sitt förflutna.Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine – hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant.Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.

Ibland är den som älskar dig den som gör dig mest illaHjär... Det slutar med oss (Ljudbok nedladdning, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Det slutar med oss. En viktig och tung roman om en kärlek så svår och ett ont arv från mor till dotter.

Read 25,316 reviews from the world's largest community for readers. Ibland är den som älskar dig den som gör dig mest illaHjär... Det slutar med oss (Ljudbok nedladdning, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Det slutar med oss.

RELATERADE BÖKOR