Kärlekens lagar

Kärlekens lagar - Sarah Title | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Title
DIMENSIONERA
8,49 MB
FILNAMN
Kärlekens lagar.pdf
ISBN
2470737914324

BESKRIVNING

”Kärlekens lagar” är den tredje fristående delen i Sarah Titles serie om kärlek på bibliotek. Becky är säker på att hon gjorde rätt som stack innan hennes one night stand vaknade. Tills han kliver in på hennes kontor som den nye advokaten.Becky är bibliotekarie på en stor advokatbyrå i Denver. I motsats till sin överpresterande karriäristfamilj vill hon leva ett vanligt liv. Hon är mer än redo att träffa sin drömprins och slå sig ner med villa, Volvo och vovve. Men hon är också nydumpad. Igen.Foster är toppadvokat i New York och blir erbjuden sin karriärs största fall – i Denver. Han återvänder till sin hemstad för att göra jobbet och sedan åka tillbaka.Under en blöt kväll på en sportbar möts de och tillbringar en magisk natt ihop.

Becky är bibliotekarie på en stor advokatbyrå i Denver. I motsats till sin överpresterande karriäristfamilj vill hon leva ett vanligt liv ... Kärlekens lagar är den tredje fristående delen i Sarah Titles serie om kärlek på bibliotek.

Tills han kliver in på hennes kontor som den nye advokaten. Becky är bibliotekarie på en stor advokatbyrå i Denver.

RELATERADE BÖKOR