Den hemliga trädgården

Den hemliga trädgården - Frances Hodgson-Burnett | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frances Hodgson-Burnett
DIMENSIONERA
8,35 MB
FILNAMN
Den hemliga trädgården.pdf
ISBN
7320903269835

BESKRIVNING

En nyckel och en hemlig trädgård blir början på ett stort äventyr i Frances Hodgson-Burnetts kultförklarade klassiker.När tioåriga Mary Lennox förlorar båda sina föräldrar i en koleraepidemi skickas hon från Indien till sin farbrors ensliga hem i England. Mary är både bortskämd och odräglig, och i början är den nya tillvaron både mystisk och skrämmande. Men snart får Mary nya vänner – den snälla husjungfrun Martha, djurtjusaren Dickon och den buttre gamle trädgårdsmästaren Ben Weatherstaff.När hon lär känna en kusin som hon inte visste fanns och finner nyckeln till en trädgård som varit låst i tio år förändras allt. Trädgården öppnar en förtrollad värld som kommer att förändra både henne själv och allt hon känner till.Frances Hodgson-Burnetts Den hemliga trädgården räknas till de verkliga klassikerna. En utvecklingsroman om att växa upp, överkomma svårigheter och lära sig lita på sitt hjärta.

Köp Den hemliga trädgården av Frances Hodgson-Burnett på Bokus.com. Rhiannon Sparkes är en grundskollärare i Quebec i Kanada som bestämde sig för att utforma en lektion som får eleverna att engagera sig i miljöbeskrivningar och teman i Den hemliga trädgården av Frances Hodgson Burnett. Hennes femteklassare använder böcker och appar på iPad till att uttrycka sig kreativt och förmedla sina kunskaper på de sätt som bäst passar deras enskilda ... Den hemliga trädgården är ett nätverk som arbetar för att sprida kunskap om barn- och ungdomslitteratur från hela världen.

När de dör skickas hon tillbaka till England för att flytta in hos sin farbror, Archibald Craven, på hans avlägsna herrgård. Hon upptäcker att huset ruvar på flera hemligheter, bland annat att hennes sjuka kusin Colin hålls gömd där. Jag tycker att ''Den hemliga trädgården'' är en mysig berättelse om en liten flicka och pojke som får chansen till ett bättre liv.

RELATERADE BÖKOR