Det är bra att fråga... : om aspergers syndrom och högfunktionerande autism

Det är bra att fråga... : om aspergers syndrom och högfunktionerande autism - Gunilla Gerland | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Gerland
DIMENSIONERA
7,8 MB
FILNAMN
Det är bra att fråga... : om aspergers syndrom och högfunktionerande autism.pdf
ISBN
4137291600866

BESKRIVNING

Barn och tonåringar är olika. Vissa är lite mer olika och kan ha svårt med sådant som att vara med andra i grupp eller att riktigt förstå hur andra ser på saker och hur de tänker. Vissa vill göra allting på sitt eget sätt och vissa är bara intresserade av en enda sak som uppfyller hela deras liv.Många som är speciella på detta sätt har Aspergers syndrom eller högfungerande autism. Gunilla Gerland som är vuxen nu fick veta att hon har Aspergers syndrom först för några år sedan. Hon har skrivit den här boken för alla de barn och tonåringar som har liknande svårigheter. Det är en viktig bok, faktiskt den enda i sitt slag.Den bör läsas av alla barn och ungdomar som fått veta att det är Aspergers syndrom eller högfungerande autism som de har. Den kan också läsas av deras skolkamrater, släktingar och andra jämnåriga som de kommer i kontakt med. Även vuxna kan läsa boken så att de bättre kan förstå dem som har Aspergers syndrom.Det är bra att fråga ... ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan.

: om aspergers syndrom och högfunktionerande autism. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Köp Det är bra att fråga...

Det är svårt att hitta något bra om högfungerande autism, som inte är överdrivet. Jag har varit med i en film För den som lever med autism är det viktigt att kunna hantera det dagliga livet på ett tryggt och effektivt sätt och för många har dagboken blivit ett viktigt hjälpmedel i vardagen.

RELATERADE BÖKOR