Att prata med främlingar : vad vi borde känna till om de människor vi inte känner

Att prata med främlingar : vad vi borde känna till om de människor vi inte känner - Malcolm Gladwell | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malcolm Gladwell
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Att prata med främlingar : vad vi borde känna till om de människor vi inte känner.pdf
ISBN
3739656681866

BESKRIVNING

Varför är vi så dåliga på att förstå andra människor?Att prata med främlingar är ett intellektuellt äventyr genom den mänskliga naturens mörka vrår. Med okända och ökända exempel beskriver Malcolm Gladwell vad som händer när vi träffar människor vi inte känner. Varför blir det så ofta fel? Hur viktigt är det första intrycket och hur kan vi vara så dåliga på att upptäcka när någon ljuger?Läs om spionen som arbetade i Pentagon utan att bli upptäckt, mannen som såg igenom pengatvätt på högsta nivå, poeten Sylvia Plaths självmord och om fallet Amanda Knox. Malcolm Gladwell uppmanar oss att ompröva det vi tror oss veta i en tid då öppenhet inför det främmande är mer angeläget än någonsin förr.*Malcolm Gladwell (f. 1963) är skribent på tidningen The New Yorker och en av världens mest framgångsrika författare. Han har publicerat sex böcker: Den tändande gnistan, Blink, Outliers, Vad hunden såg, David och Goliat samt Att prata med främlingar som samtliga har hamnat på New York Times bästsäljarlista.

Detta är väldigt befriande när man försöker relatera eller uttrycka sig. Den kanadensiske forskaren John Helliwell bekräftar att vi känner oss befriade när vi pratar med främlingar. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Chattjänsten är helt anonym, din chattpartner kan inte se vem du är och du kan stoppa chatten när som helst - det hjälper dig att känna dig trygg. Att chatta är bara ett klick bort. - Vi båda lever väldigt hektiska liv men prioriterar att ses och prata av oss om vad som skaver och känns jobbigt just nu.

RELATERADE BÖKOR