Nelly Rapp och monsterakademin

Nelly Rapp och monsterakademin - Martin Widmark | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Widmark
DIMENSIONERA
4,70 MB
FILNAMN
Nelly Rapp och monsterakademin.pdf
ISBN
5386969188819

BESKRIVNING

Nelly Rapp måste gå igenom många prov för att bli antagen till Monsterakademin – skolan som utbildar monsteragenter! I skolan väntar man ivrigt på nästa elev, Monsteragent nummer 10.Hannibal, en märklig släkting, bjuder på middag och Nelly Rapp måste följa med mamma och pappa till hans stora hus. På vinden väntar en överraskning... Nelly Rapp och hennes vän, hunden London, dras in i ett äventyr där de ställs öga mot öga med en blodtörstig vampyr – som har tandvärk.

Men när vi filmade ute på natten hade jag åtta tröjor och sju byxor. Nelly Rapp är den senaste av författaren Martin Widmarks ... Monsterakademin, där Nelly Rapp lär sig allt om att vara monsteragent, har byggts upp i de gamla berghangarerna på nedlagda Säve flygplats på Hisingen.

Hennes märkliga farbror Hannibal visar sig driva Monsterakademin. Handling. Monsteragenten Nelly Rapp och hennes hund London skall fira jul på Monsterakademin.Men någon busar och förstör julförberedelserna, och vad som hörs är ett mystiskt fnissande.

RELATERADE BÖKOR