Brudkistan

Brudkistan - Unni Lindell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Unni Lindell
DIMENSIONERA
8,94 MB
FILNAMN
Brudkistan.pdf
ISBN
5150770465130

BESKRIVNING

Tolvåriga Maike Hagg återfinns under mystiska omständigheter död i källaren till ett sjukhus i Oslo. Flickan har fallit från en stege och slagit huvudet i stengolvet.Tjugofem år senare möts två kvinnor för att reda ut vad som egentligen hände den där dagen. Samma kväll mördas en av kvinnorna och den andra befinner sig plötsligt i livsfara.Polisinspektör Marian Dahle får i uppdrag att skydda henne. Och Cato Isaksen och hans team arbetar under stor press för att förhindra att fler faller offer för mördaren. Än en gång står det nu övergivna sjukhuset i händelsernas centrum.Brudkistan är en spännande deckare som vilseleder läsaren in i det sista.Unni Lindell befäster med den här romanen att hon är och förblir en av Nordens skickligaste krimiförfattare. Anders Wennberg, Gefle Dagblad

Läs historien om den här nedan.... "Brudkistans historia" Fredagen den 1 mars 1850 föddes flickan Hanna på Onslunda nr 42.

- Två Åke-fåtöljer såldes för 18 500 kronor. 1954 kostade en stol 118 kronor, säger Pontus Silfverstolpe, antikexpert och grundare av Barnebys.se, söksajten för auktioner. Rektangulär form med välvt lock.

RELATERADE BÖKOR