Sirenen

Sirenen - Kiera Cass | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kiera Cass
DIMENSIONERA
5,37 MB
FILNAMN
Sirenen.pdf
ISBN
6612000602791

BESKRIVNING

Kahlen är en siren, dömd till att lura ner människor i vattnet med sin röst, som är dödlig för alla som hör den. Kahlen och hennes siren-systrar är övernaturligt vackra och de åldras inte. För att inte väcka uppmärksamhet reser de från plats till plats och Kahlen känner sig alltid ensam, trots systrarnas närvaro. Men så möter hon Akinli. Han är snäll, rolig och snygg allt som Kahlen nånsin har drömt om. Hon kommunicerar med honom genom att skriva lappar och snart har de fallit för varandra. Men Kahlen vet vad hon är och hon vet vad hennes röst kan göra, och att vara tillsammans med Akinli skulle innebära livsfara för dem båda. Ska Kahlen göra det rätta och lämna Akinli bakom sig, eller ska hon följa sitt hjärta och kämpa för deras kärlek?

Personer 2019, Inbunden. Köp boken Sirenen hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex.

Adress: Nordengatan 1, Postnummer: 752 64. Telefon: 070-719 68 .. Ni är hjärtligt välkomna in till oss på Syréngatan 8 eller ringa oss på telefon 040-410536.

RELATERADE BÖKOR