Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow

Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow - Maria Ahlgren | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Ahlgren
DIMENSIONERA
5,29 MB
FILNAMN
Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow.pdf
ISBN
5818405864213

BESKRIVNING

I den här kokboken ger vi oss ut i världen för att inspireras av de bästa skönhetshemligheterna från världens mest tongivande beautyplatser. Kapitlen utgår från Seoul, Tokyo, Paris, Los Angeles och Stockholm. Här föds trender som präglar badrumsskåp och skafferier världen över, och boken guidar och inspirerar läsaren att själv prova maten, kultprodukterna och rutinerna hemma för att skruva upp sin glow till nästa nivå.Destination Beautyfood är främst en kokbok, men guidar även till ingredienserna, rutinerna och kultprodukterna. Här får vi veta allt om hur vi får porslinshy som en japanska, glow (gwang) som en koreanska, hur vi blir lika effortless chica som parisiskorna och vad Los Angeles gyllene it-girls egentligen dricker i sina smoothies.Vi navigerar genom ett glossigt skönhetsuniversum där sheetmasker och nordiska superfoods har en lika självklar plats som franska apoteksprodukter och soppkastruller. Gränserna mellan kök och badrum suddas ut: skönhetsrutinen är en livsstil där hudvården serveras på både krämtub och tallrik.

"Destination Beautyfood : världens bästa skönhetsrecept och rutiner för glow" av Maria Ahlgren handlar om hur skönhet kommer inifrån. Mat och dryck har direkt påverkan på utseendet.

Länk till Täby Kommuns webbplats. Logga in.

RELATERADE BÖKOR