Priset på vatten i Finistère

Priset på vatten i Finistère - Bodil Malmsten | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bodil Malmsten
DIMENSIONERA
5,89 MB
FILNAMN
Priset på vatten i Finistère.pdf
ISBN
4026551823464

BESKRIVNING

Jag bor i Finistère för att jag har flyttat hit. Det är ingen slump, det finns ingen slump för en erfaren kvinna. På samma sätt som det finns en partner för varje människa, finns det en plats. Det gäller bara att hitta sin bland de miljarder som tillhör någon annan. Det gäller att vara vaken, det gäller att välja. Min plats ligger där jorden tar slut i Europa – fin des terres – Finistère.I Priset på vatten i Finistère berättar Bodil Malmsten (1944-2016) med sin sedvanliga träffsäkra humor och insikt om livet i stort om hur det är att våga bryta upp, att odla sin trädgård och hitta andrum.

Användarnas recensioner (0) Betingelser ... Priset på vatten i Finistère. Ibland kan en bok rekommenderas av så många att man tappar lusten att läsa den.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Pris: 55 kr. Pocket, 2016.

RELATERADE BÖKOR