Och så levde de lyckliga

Och så levde de lyckliga - Lucy Dillon | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lucy Dillon
DIMENSIONERA
7,3 MB
FILNAMN
Och så levde de lyckliga.pdf
ISBN
3003072604740

BESKRIVNING

Kärlek, vänskap, hundar och böcker i ny feelgood-roman av Lucy Dillon, författaren till Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och Hundar, hus och hjärtats längtan.I Och så levde de lyckliga skildrar Lucy DIllon på sitt karakteristiska inkännande vis några stundtals vilsna själars liv och drömmar i en liten engelsk stad.När Anna får ta över den lilla övergivna bokhandeln i Longhampton går hennes dröm i uppfyllelse. Dessutom får hon annat att tänka på än maken Phil, de tre aviga bonusdöttrarna och deras hyperaktiva dalmatiner. Snart är hennes butik fylld av böcker med hisnande berättelser om kärlek, äventyr, hemliga trädgårdar och borttappade hundar. Ändå fattas något i Annas liv för att hon ska få den riktiga lyckokänslan.Annas perfektionistiska väninna Michelle, med sin blomstrande inredningsaffär, har stora planer för framtiden. Men när mörka hemligheter från det förflutna dyker upp och katastrofen hotar att slå sönder tillvaron, är det slut på alla romantiska drömmar. De två väninnorna kommer att tvingas att fatta livsavgörande beslut.

Yvonne Lombard och Meta Velander spelar sagoprinsessor. En pjäs om roller, kvinnlighet, och själva livet. Pris: 59 kr.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Och så levde de lyckliga. av Lucy Dillon (Ljudbok, Ljudbok, CD) 2013, Svenska, För vuxna Uppläsare Anna Maria Käll.

RELATERADE BÖKOR