Hänt på restaurang 2

Hänt på restaurang 2 - Jesper Borgenstrand | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jesper Borgenstrand
DIMENSIONERA
4,51 MB
FILNAMN
Hänt på restaurang 2.pdf
ISBN
2195281105355

BESKRIVNING

Nu slår HPR-teamet till igen! Livet på restaurang fortsätter och galenskaperna som medarbetare och besökare kan kläcka ur sig har inget slut. Som vanligt innehåller denna bibel för restaurangbranschen även en hel del matnyttigt: Vilken är den bästa stängningslåten? Vilka är de värsta etikettsbrotten? Vilka är de skönaste gästerna? Skratt och klokskap i en blandning som smakar mer och mer, gjord av de kunnigaste mixologer som går att uppbringa.Exempel ur boken:Gäst: Hej! Vi tar den hängmördade biffen, tack.Servitör: Eh, ni menar hängmörad, väl?Gäst: Jaha, jovisst!Medelålders man till sitt kvinnliga sällskap på nattklubb: Lena, mina skor! De har bytt färg!Lena, ytterst avmätt: Du har spytt på dem.

Perfekt när man själv haft en tuff dag på jobbet. Den ger lite perspektiv. Boken Hänt på restaurang slog ner som en bomb i bokhyllorna över hela landet när den släpptes i fjol.

Last updated December 11, 2019. Campaign Rewards FAQ Updates 7 Comments 2 Community Hänt på restaurang 2 är en bra bok.

RELATERADE BÖKOR