De fula fem

De fula fem - Julia Donaldson, Axel Scheffler | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julia Donaldson, Axel Scheffler
DIMENSIONERA
4,21 MB
FILNAMN
De fula fem.pdf
ISBN
6965056183486

BESKRIVNING

Gnun, hyenan, gamen, vårtsvinet och maraboustorken är savannens fula fem, tycker de själva. Men håller alla andra med om det? Nej, deras ungar tycker att de är savannens fina fem! De fula fem är en härlig rimmad saga om att vara älskad för den man är, fyndigt tolkad av Ulf Stark.Julia Donaldson och Axel Scheffler har samarbetat kring många roliga bilderböcker, till exempel böckerna om Gruffalon. Tillsammans har de vunnit många stora priser och i ursprungslandet England ligger deras böcker alltid högt upp på topplistorna och trycks i stora upplagor.

Det första F är Fogden, befallande och hård; han lurar på ditt välstånd, din arvedel och gård. [Språk: Svenska] Inbunden. Kassa.

Här ser du fem av dem i ett bildspel - hela listan finns på tidningens hemsida, se länk nedan. Titel De som är vackra är friska och de fula är sjuka. - En studie av fem ungdomars attityder kring skönhetsideal The beautiful are healthy and the ugly are sick.

RELATERADE BÖKOR