Spel

Spel - Anna Roos | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Roos
DIMENSIONERA
9,86 MB
FILNAMN
Spel.pdf
ISBN
7115218729948

BESKRIVNING

»Vass klasskildring och spännande intrig. Rolig, bitsk debut.« | Lotta Olsson, DN, tipsar om sommarläsning»En bok man sträckläser.« | Kerstin Bergman, Kristianstadsbladet Sol lämnar Sverige och svär på att aldrig komma tillbaka. Men när hennes tvillingbror Gustavs kropp hittas i Årstaviken och hans död avskrivs som självmord återvänder hon motvilligt. Med ett fingerat CV får hon anställning vid Handelshögskolans bibliotek. I korridoren träffar hon Erik, studenten som är lite bättre än alla andra och har en likadan tatuering som den hon sett på sin brors döda kropp.Sol drog nitlotten redan vid födseln. Medan Gustav växte upp på gåslever i deras pappas nya hus på Lidingö blev hon kvar i förorten med sin mentalt instabila mamma. Och om hon har haft svårt att behålla sina jobb, har hennes bror i stället haft problem med vilket han ska välja efter sin examen från Handelshögskolan.Vad var det egentligen som hände Gustav? Jakten på svar tar Sol djupare in i hans värld. Ur sprickorna i den putsade fasaden börjar mörka sanningar sippra fram. Snart visar det sig att ännu en elev fallit offer för vad tidningarna beskriver som högskolans tuffa karriärshets.Lek blir till allvar, och Sol dras in i ett spel där bara slumpen avgör vem som är vinnare och vem som är förlorare.Spel är ett samarbete mellan Modernista och Louise Bäckelin Förlag.ANNA ROOS [f. 1981] är civilekonom, utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm. Hon är numera egenföretagare och bor i Trosa. Tidigare har hon arbetat på kasino och var under en tid bosatt i Atlanta i USA. Spel är hennes första bok, en debut som för tankarna till såväl Anders de la Motte som Donna Tartt.»Det är intensivt och rappt med ett insiktsfullt psykologiskt djup, inte minst om klasskillnader. Jag gillar det!« Betyg 4 av 5 | Just nu, Just här»Anna Roos har en säker blick för de udda och identitessökande existenser som spelar roller i intrigbygget.« | Lilian Fredriksson, BTJ»Spännande, stark & skickligt skriven! Betyg 5 av 5« | Jennies boklista»Intrigant. Spännande. Mörk. En sån där berättelse som inte släpper taget om mig. Betyg 4 av 5« | Eva Boström, Boktokig»Hög spänningsnivå. Jag gillar den verkligen.« | Mitt bokintresse»Skönt med en kvinnlig huvudperson som beter sig som hon vill och inte bryr sig nämnvärt om vad någon annan tycker.« | Saga Nordwall, dagensbok.com»Anna Roos känns som en författare att hålla utkik efter framöver.« | Johannas deckarhörna»Rappt och kvick liksom sin huvudperson.« | Boktanken»Efter den här debuten så är i alla fall Anna Roos en författare som jag kommer att hålla ögonen på.« | Bokföring enligt Monika

För en vildare och intensivare upplevelse kan du spela spännande spel som Age of War, Happy Wheels och Five Nights at Freddy's , den världsberömda skräckserien som har fått folk att sitta på helspänn sedan debuten 2014. På Spelo.se kan du spela gratis spel. Där hittar du de roligaste spelen för hela familjen! Vi har till exempel tjejspel, som klädspel, djurspel, sminkspel och äventyrsspel.Killar kanske föredrar våra tuffa racingspel, actionspel och sportspel.Dessutom har vi massor av tankespel, som Bubble Shooter, Mahjong och Sudoku.Vi försöker hela tiden att förnya Spelo.se, genom att lägga till ... Spela massor med gratis spel! Vi har samlat de allra bästa och roligaste gratisspelen som finns att tillgå där ute på internet! Vidare har vi försökt att beskriva hur du spelar alla spelen på bästa möjliga sätt. Gratis Online Spel.

Flash Golf 2001: 2D-Flash golfspel med snygg terräng-rendering. Forrest Challenge 2: Ett utmanande minigolf-spel i en skog. Blindbocken Instruktioner Spelas med en kortlek.

RELATERADE BÖKOR