Mitt första memo : fordon och fart

Mitt första memo : fordon och fart Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,40 MB
FILNAMN
Mitt första memo : fordon och fart.pdf
ISBN
6481387924852

BESKRIVNING

Små barn älskar att para ihop saker!Mitt första memo - fordon och fart är en unik bok som gör det möjligt att ha roligt och spela memo-spel medan: - du ökar uppmärksamheten på detaljer- du får hjälp att fokusera- du tränar det visuella minnet- du får lära dig nya ordI boken får vi lära oss om de olika fordon och transportmedel som finns i staden, i parken, på byggarbetsplatsen, i luften och på havet. Vi får lära oss vad de heter, platser man kan köra dem, och även deras likheter och olikheter.Det här är en allt-i-ett-bok, uppbyggd kring det berömda spelet Memory®. Boken innehåller 5 uppslag med spelplaner där det gäller att hitta matchande par bakom luckorna. På sidorna bjuds det även in till fler aktiviteter som: "Leta och hitta", "Gömma luckan" och "Gissningsleken".Idealisk för att lära sig att observera, minnas, känna igen och namnge transportmedel på ett lekfullt sätt. För barn från 2 år.

Information och kommunikation 1, Office 2016 Eva Ansell ... Mitt första memo : fordon och fart Karin Johansson, Ben Newman Kartonnage. 119.

? Snabbt och ... Första halvåret med flygskatt. ...

RELATERADE BÖKOR