Flykten från Nordkorea : en mans kamp för överlevnad

Flykten från Nordkorea : en mans kamp för överlevnad - Masaji Ishikawa | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Masaji Ishikawa
DIMENSIONERA
11,46 MB
FILNAMN
Flykten från Nordkorea : en mans kamp för överlevnad.pdf
ISBN
8709449466109

BESKRIVNING

Som trettonåring emigrerar Masaji Ishikawa med sin familj från Japan till Nordkorea. Hans pappa, som är korean, har lurats att flytta till det nya kommunistiska landet med löften om fint jobb, utbildning för sina barn och en hög position i samhället. Men deras tillvaro blir allt annat än utopisk.                              I sina memoarer berättar Ishikawa uppriktigt om sin tumultartade uppväxt, de trettiosex hårda år han tillbringade i den totalitära regimens våld. Flykten från Nordkorea är en skakande sann historia om en människas obändiga kämparanda.   MASAJI ISHIKAWA föddes 1947 i Kawasaki i Japan. Han flyttade till Nordkorea med sina föräldrar och tre systrar 1960, och bodde där till sin flykt från landet 1996. Idag bor han i Japan. Hans bok gavs ursprungligen ut på japanska och har översatts till tio språk och blivit en bästsäljare.     glödande, högt tempo. Wall Street Journal   En förskräckande sann historia om livet i Nordkorea. Kirkus Reviews   mänskliggör den ofta opersonliga nyhetsrapporteringen från det mystiska och hotfulla Nordkorea. Booklist   borde bli en klassiker. South China Morning Post

ISBN: 9789177798194″Som trettonåring emigrerar Masaji Ishikawa med sin familj från Japan till Nordkorea. Flykten från Nordkorea är en skakande sann historia om en människas obändiga kämparanda." Så ofattbart detta med situationen i Nordkorea och hur människorna där har det, man försöker förstå genom att läsa böcker skrivna av de som lyckats fly från detta - rent ut sagt - helvete på jorden. Vilken galen värld vi lever i. Flykten från Nordkorea : en mans kamp för överlevnad .

Översättare: Lena Kamhed. Förlag: Lind & Co.

RELATERADE BÖKOR