Alfons Åberg leker med färg och form : leta, räkna och lek med Alfons!

Alfons Åberg leker med färg och form : leta, räkna och lek med Alfons! Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,76 MB
FILNAMN
Alfons Åberg leker med färg och form : leta, räkna och lek med Alfons!.pdf
ISBN
4811547027531

BESKRIVNING

Följ med Alfons när han räknar och leker med färger och former!Vi får träffa Alfons och hans vänner under en händelserik dag.Alfons äter frukost med pappa, leker med bilar med Viktor, går på kalas och spelar fotboll med Hamdi.På varje uppslag finns kluriga uppgifter att lösa. Räkna bilar, leta former och färger och matcha bilder med varandraEn färgsprakande kartongbok med pedagogiska inslag till förskoleåldern som att räkna och hitta rätt färger och former. En bok som kan läsas med glädje både i grupp eller enskilt.Enkel och rolig berättelse om Alfons och hans vänner. Efter Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.

Följ med Alfons när han räknar och leker med färger och former! Vi får träffa Alfons Åberg leker med färg och form : leta, räkna och lek med Alfons! 3-6 år board book, 2018, Svenska, ISBN 9789129708721 Följ med Alfons när han räknar och leker med färger och former!Vi får träffa Alfons och hans vänner under en händelserik dag.Alfons äter frukost med pappa, leker med bilar med … Alfons Åberg leker med färg och form : leta, räkna och lek med Alfons! 3-6 år board book, 2018, Svenska, ISBN 9789129708721 Följ med Alfons när han räknar och leker med färger och former!Vi får träffa Alfons och hans vänner under en händelserik dag.Alfons äter frukost med pappa, leker med bilar med … Följ med Alfons när han räknar och leker med färger och former!Vi får träffa Alfons och hans vänner under en händelserik dag.Alfons äter frukost med pappa, leker med bilar med Viktor, går på kalas och spelar fotboll med Hamdi.På varje uppslag finns kluriga uppgifter att lösa. Räkna bilar, leta f... Följ med Alfons när han räknar och leker med färger och former! Vi får träffa Alfons och hans vänner under en händelserik dag.

Skickas inom 1-3 vardagar. Alfons och hemlige Mållgan Gunilla Bergström .

RELATERADE BÖKOR