Tacksamhet är toppen!

Tacksamhet är toppen! - Michaelene Mundy | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michaelene Mundy
DIMENSIONERA
5,41 MB
FILNAMN
Tacksamhet är toppen!.pdf
ISBN
2765251639757

BESKRIVNING

Barn kan lätt ta saker för givna. Men att lära våra barn om tacksamhet behöver inte vara så svårt. Den här boken erbjuder föräldrar, pedagoger och andra vuxna i barnens liv en hjälp att förmedla vikten av uppskattning och tacksamhet till barnen.   Författaren Michaelene Mundy påminner såväl barnen som oss vuxna om att vi alla behöver vara lite mer tacksamma för de saker och de fantastiska människor vi har i våra liv!

Men är det verkligen att vara lycklig och framgångsrik? Jag tror att nyckeln till detta är när man känner tacksamhet och kärlek, då har man nått toppen. Tacksamhet är förmodligen ett av de bästa verktygen för att vi ska känna oss lyckliga och må bra i vardagen. För mitt i all stress och elände så finns det massor av saker vi kan vara glada och tacksamma för.

Den här boken erbjuder föräldrar, pedagoger och andra vuxna i barnens liv en hjälp att förmedla vikten av uppskattning och tacksamhet till barnen. Tacksamhet är toppen!: en bok för barn och tacksamhet (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker SPARA på ditt inköp nu! Köp 'Tacksamhet är toppen!' nu. En bok för barn om tacksamhet.

RELATERADE BÖKOR