Vindkraft i teori och praktik

Vindkraft i teori och praktik - Tore Wizelius | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tore Wizelius
DIMENSIONERA
10,56 MB
FILNAMN
Vindkraft i teori och praktik.pdf
ISBN
2024621161127

BESKRIVNING

Vindkraft är en miljövänlig, förnybar energikälla som har utvecklats mycket snabbt. Kunskap om vindkraft tangerar en mängd olika ämnesområden. Denna bok tar ett brett grepp om ämnet och belyser en rad aspekter: vindkraftverks tekniska konstruktion och funktion, vindens egenskaper och energiinnehåll, positiv och negativ miljöpåverkan, energipolitik, ekonomiska villkor, lagstiftning, tillståndsprövningar och praktisk vindkraftsprojektering. Tyngdpunkten ligger på kommersiella vindkraftverk för anslutning till elnätet.Vindkraft i teori och praktik kan användas inom grundläggande högskoleutbildning, inte bara i energiteknik utan även i kultur­geografi, miljövetenskap och flera andra ämnen. Boken kan också användas för fördjupningsstudier på gymnasienivå. Den riktar sig även till personer och företag som är verksamma i energi- och miljöbranschen, till samhällsplanerare, politiker och tjänstemän som handlägger vindkraftsärenden hos olika myndigheter, liksom till den intresserade allmänheten.Under de sju år som har gått sedan den andra upplagan kom ut har vindkraftens utveckling fortsatt i mycket snabb takt både i Sverige och internationellt. Den tekniska utvecklingen mot allt större vindkraftverk har fortsatt, och en del nya tekniska koncept har införts. I denna tredje upplaga har boken i sin helhet upp­daterats.

Read reviews from world's largest community for readers. Vindkraft är en miljövänlig, förnybar energikälla som har ut... Logga in med lånekortsnummer eller personnummer samt pin-kod.

| Adlibris diskussionen om vindkraft som möjlig energikälla i Sverige igång på allvar. Det var då som vindkraftens moderna era började.

RELATERADE BÖKOR