Gaston. Den kompletta samlingen, Volym 3

Gaston. Den kompletta samlingen, Volym 3 - André Franquin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
André Franquin
DIMENSIONERA
12,60 MB
FILNAMN
Gaston. Den kompletta samlingen, Volym 3.pdf
ISBN
4382382104782

BESKRIVNING

Gastons nyuppfunna musikinstrument Gastofonen, vars mäktiga vibrationer raserar allt som finns i närheten, hans synnerligen kreativa matlagning (som helst sker på arbetstid) och hans uråldriga, avgasbolmande Fiat 509 är några av ingredienserna i den tredje samlingen om kontorets olycksfågel nummer ett. I Mossberg får Gaston också en ny chef att driva till vansinne, inte minst då han saboterar en lång rad nya försök att få direktör Gyllenhammer att underteckna kontrakten.Denna samlingsutgåva i sex delar innehåller samtliga Gaston-serier i kronologisk ordning, med ny färgläggning och textning och i nyöversättning av Björn Wahlberg. I varje volym ingår också ett fylligt extramaterial som berättar bakgrundshistorien om Gaston och hans värld.Den belgiske serieskaparen André Franquin (1924-1997) var en av seriehistoriens främste tecknare och humorister. Han är mest känd för sina serier med Gaston, Spirou och Marsupilami.

Köp boken Gaston. Den kompletta samlingen, Volym 2 av André Franquin (ISBN: 9789187861987) hos BookOutlet.se Gaston Den Kompletta Samlingen - Volym 1 1957 dök Gaston oanmäld upp på redaktionen för tidningen Spirou.

Köp. Gaston Den kompletta samlingen 2, 1962-1966.

RELATERADE BÖKOR