Varuhuset

Varuhuset - Petrus Dahlin | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petrus Dahlin
DIMENSIONERA
12,87 MB
FILNAMN
Varuhuset.pdf
ISBN
2834589421266

BESKRIVNING

När Ester provar en snygg klänning hon länge har sneglat på blir hon kvar i varuhuset efter att de har stängt. Och hon är inte ensam ... Glöm råttan i pizzan, med Varuhuset inleder Petrus Dahlin "Läs på egen risk!", en ny bokserie läskiga vandringssägner för nybörjarläsarna.Ester har hittat drömklänningen. Varje gång hon går till skolan ser hon den i skyltfönstret. En dag går Ester bestämt in och tar med sig klänningen till provrummet. Hon provar den och beundrar sig i spegeln och glömmer helt bort tiden. För sent inser Ester att varuhuset har stängt och att hon är instängd. Till en början känns det ganska spännande att vara ensam bland alla varor (och allt godis!). Men snart blir det ganska kusligt, när Ester inser att hon inte är ensam på varuhuset …Varuhuset är den första fristående delen i ”Läs på egen risk!” - serien med läskiga vandringssägner för nybörjarläsarna.

Här hittar du produkter som försöker vara en del av lösningen, inte problemet. Del 4 av 60. Karin planerar en upprustning av det hårt nedslitna Varuhuset men bankerna säger nej till lån.

Genrer Öppet arkiv Drama Drama - Öppet arkiv Serier Svenskt drama Created by Peter Emanuel Falck, Ola Olsson. With Bertil Norström, Christina Schollin, Willie Andréason, Katja Blomquist.

RELATERADE BÖKOR