O

O - Judith Kiros | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Judith Kiros
DIMENSIONERA
4,14 MB
FILNAMN
O.pdf
ISBN
1544433636599

BESKRIVNING

Judith Kiros debut är en hybrid av poesi och essä som tar sin utgångspunkt i Shakespeares pjäs Othello. Othello hetsas till att döda sin vita hustru och blir därmed det publiken redan vet att han är: ett monster, den svarte mannen. Läsningar av pjäsen varvas med rytmisk dikt och längre prosapassager – alla delar förhåller sig till detta O, en både öppen och stängd form. "O" är en bok som söker sig till reflektionsytorna och spegelbilderna, som skriver in sig i klassiska texter och utvidgas till att kretsa kring svarthet och kön i Sverige i dag.

Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Sea Hund & Katt ligger i Kungens Kurva söder om Stockholm och har funnits där sedan 1985. I över 30 år har vi arbetat för att göra livet bättre för alla våra fyrbenta, och tvåbenta, vänner. Visit your local site by clicking on your national flag.

Vi fokuserar på kunniga reseledare, väl valda hotell och bra priser. Årligen reser närmare 120 000 resenärer på våra gruppresor. You Are Viewing Välkommen till Abris Sjö & Snöservice AB - över 39 år i branschen! Historik .

RELATERADE BÖKOR