6 kilo på 6 veckor : recept och träningstips

6 kilo på 6 veckor : recept och träningstips - Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson
DIMENSIONERA
4,26 MB
FILNAMN
6 kilo på 6 veckor : recept och träningstips.pdf
ISBN
6810311630998

BESKRIVNING

Kickstarta det nya året! Behöver du hjälp för att snabbt gå ner i vikt? Utan att vara hungrig eller räkna kalorier. I boken 6 kilo på 6 veckor hittar du svaren. Utan omsvep eller krångliga instruktioner får du dagliga menyplaner som är så enkla att följa, att det blir svårt att misslyckas. Hemligheten till framgång ligger i att öka kroppens fettförbränning och minska fettcellernas förmåga att lagra fett. Menyplanerna är skapade för en optimal blodsockerkurva och kontrollerade insulinnivåer och passar alla som vill satsa på en säker och vetenskapligt bevisad metod för att snabbt gå ner i vikt. I 6 kilo på 6 veckor har erfarenheterna från tusentals personer kokats ner till en inspirerande 6-veckorsmeny som får midjan att krympa fortare än du vad du trodde var möjligt. Efter att ha följt bokens effektiva sexveckorsprogram vet du att det är sant. Du får också möta några personer som nått sin målvikt. Bakom boken står kostrådgivarna Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson som på kort tid blivit några av Sveriges mest uppmärksammade fackboksförfattare med sina boksuccéer som Gå ner i vikt med GI-metoden, Våra bästa GI-recept och GI för hela familjen.

Köp boken 6 kilo på 6 veckor : recept och träningstips av Ulrika Davidsson, Ola Lauritzson (ISBN 9789153439219) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Bild Objekt Pris Pris; Esternas Stora Bok Om Kilot. ...

RELATERADE BÖKOR