De oanständiga profeterna i Tibet

De oanständiga profeterna i Tibet - Arto Paasilinna | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arto Paasilinna
DIMENSIONERA
3,40 MB
FILNAMN
De oanständiga profeterna i Tibet.pdf
ISBN
6035695289768

BESKRIVNING

En klassisk skröna från legendaren Arto Paasilinna! Den här gången får vi följa med ett gäng vänner vars briljanta plan är att med hjälp av en högteknologisk bönekvarn erövra världen. Deras säljresa börjar i Indien och tar dem vidare genom de tibetanska bergen.Genom en serie dråpliga tillfälligheter blir de profeter för en helt ny religion. Men den fantastiska bönekvarnen, vars syfte är att sprida andliga visdomar, börjar bete sig tvivelaktigt och försätter de finska profeterna i minst sagt obekväma situationer. .Arto Paasilinna är född 1942 i Kiolä i Finland. Med sina varma, underfundiga och sanslösa skrönor har han lockat till många skratt och blivit omåttligt populära, både i sitt hemland och utomlands.

Köp boken De oanständiga profeterna i Tibet hos oss! De oanständiga profeterna i Tibet. av Arto Paasilinna (E-media, E-bok, EPUB) 2014, Svenska, För vuxna En klassisk skröna från legendaren Arto Paasilinna.

Betala säkert med kort; Maila oss, vi svarar snabbt! [email protected]; Antal sidor 195; 2014, Inbunden. Köp boken De oanständiga profeterna i Tibet hos oss! De oanständiga profeterna i Tibet.

RELATERADE BÖKOR