Målmedveten träning för psykoterapeuter - Hur man förbättrar den kliniska effektiviteten

Målmedveten träning för psykoterapeuter - Hur man förbättrar den kliniska effektiviteten - Tony Rousmaniere | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Rousmaniere
DIMENSIONERA
5,79 MB
FILNAMN
Målmedveten träning för psykoterapeuter - Hur man förbättrar den kliniska effektiviteten.pdf
ISBN
8369026987676

BESKRIVNING

Forskning visar att det är långt ifrån alla terapeuter som blir skickligare endast genom mer erfarenhet. Däremot kan alla terapeuter göra stora framsteg i sin professionella effektivitet. Detta sker, menar författaren till denna bok, genom målmedveten, alltså systematisk och fokuserad, träning i det professionella hantverket. Träningen utgår från tre centrala komponenter: feedback från patienten/klienten, hjälp från en handledare och övningar i konkreta professionella färdigheter.Målmedveten träning (deliberate practice) är ett begrepp som länge har använts för att studera hur expertis utvecklas på en mängd olika områden. I den här boken presenterar Tony Rousmaniere nu ett program för hur en psykoterapeut stegvis kan träna specifika färdigheter samt klinisk medvetenhet och uthållighet, och på så vis höja den terapeutiska effektiviteten avsevärt.Målmedveten träning för psykoterapeuter riktar sig till psykoterapeuter, oavsett inriktning, på alla nivåer av professionellt kunnande.

En legitimerad psykoterapeut har genomgått av Socialstyrelsen godkänd utbildning till psykoterapeut. För att antas till denna utbildning ska man ha grundutbildning i ett människovårdande yrke, till exempel psykolog, socionom, läkare, sjuksköterska eller präst. Psykoterapeututbildningar.

tekniker och övningar för att: hantera stress.förbättra din sömnkvalitet. öka din energi och prestationsförmåga.hantera konflikter effektivt.uppnå en balanserad självkänsla.ta reda ... Målmedveten träning för psykoterapeuter - Hur man förbättrar den kliniska effektiviteten Tony Rousmaniere ...

RELATERADE BÖKOR