Hjärnbalans : Digital detox i en uppkopplad vardag

Hjärnbalans : Digital detox i en uppkopplad vardag - Katarina Gospic | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Gospic
DIMENSIONERA
4,50 MB
FILNAMN
Hjärnbalans : Digital detox i en uppkopplad vardag.pdf
ISBN
6429646267706

BESKRIVNING

Balans, detta så enkla och vardagliga ord, rymmer så mycket mer än vad vi kan föreställa oss. Allt i våra liv handlar om just balans, ända ner på cellnivå. Hjärnforskaren Katarina Gospic diskuterar vardagsbalans utifrån den snabba digitala utvecklingen och hur den påverkar oss. Precis som vi talar om tomma kalorier när det gäller mat, kan vi tala om tomma digitala kalorier när vi mer eller mindre oreflekterat slösurfar bort vår tid och stänger in oss i digitala bubblor. Men det går att undvika de värsta fällorna och leva ett smart och sunt uppkopplat liv. Dags för digital detox!

... Men det går att undvika de värsta fällorna och leva ett smart och sunt uppkopplat liv.

Balans, detta så enkla och vardagliga ord, rymmer så mycket mer än vad vi kan föreställa oss. Detaljer för: Hjärnbalans : digital detox i en uppkopplad vardag / Normalvy MARC-vy ISBD-vy. Hjärnbalans : digital detox i en uppkopplad vardag / Katarina Gospic.

RELATERADE BÖKOR