Hemligheten med projektledning

Hemligheten med projektledning - Tomas Jansson, Lennart Ljung | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Jansson, Lennart Ljung
DIMENSIONERA
7,40 MB
FILNAMN
Hemligheten med projektledning.pdf
ISBN
3527610828577

BESKRIVNING

Det här är en bok för praktiker. Chefer och projektledare får viktiga insikter och välgrundade förslag som kan tillämpas direkt i det dagliga arbetet med projekt av alla slag på en arbetsplats.Läs merProjektledning handlar alldeles för mycket om metoder och för litet om projekten själva. Projekt är olika och den där metoden som fungerar på alla projekt finns bara inte. Man kan inte göra lika varje gång och det blir katastrof om man gör allt som står i handböckerna. Varje projekt behöver särbehandling! För att kunna se vad som är det avgörande i just ditt eller dina projekt, måste du kunna ställa bra frågor. Det är vad den här boken handlar om. Först beskrivs fem typprojekt från yrkeslivet som är lätta att känna igen sig i. Tillsammans illustrerar de avgörande ledningsfrågor satta i sitt sammanhang. Lär dig känna igen de typiska dragen och vad de betyder för dig som ledare. Därefter får du 15 diagnosfrågor du bör ställa om dina projekt. Med dem som stöd missar du inga avgörande områden.Om författarnaTomas Jansson har 20 års chefserfarenhet och var en av huvudförfattarna av Ericssons projektmodell PROPS. Idag är han konsult och utbildare inom projektledningsområdet. Lennart Ljung har skapat magisterprogrammet i Projektledning vid Karlstads universitet. Han är konsult och forskar om organisationers förmåga att tillämpa projektarbetsformen.

Målet med utbildningen är att du ska ha fått en ökad förståelse för vad det innebär att arbeta som projektledare och att kunna leda och utnyttja resurserna i ett projekt på ett optimalt sätt. Ann Westfelt: "Hemligheten bakom en duktig strategisk projektledare ligger i strategi, klokskap, erfarenhet, mod och engagemang"Ann Westfelt kan ledarskap och strategisk projektledning. Hon har jobbat med marknadsföring i många år, på olika företag och i olika positioner.

Virtuellt arbete blir, i takt med pandemier och ökat klimathot allt vanligare. Forskningen om huruvida virtuella team är bättre eller sämre än team som träffas ansikte-mot-ansikte är delad, men en sak är säker. Ikigai är ett koncept för självmotivation som härstammar från Japan.

RELATERADE BÖKOR