Passion för pelargon : en samlares möten

Passion för pelargon : en samlares möten - Veronica Wägner | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Veronica Wägner
DIMENSIONERA
7,69 MB
FILNAMN
Passion för pelargon : en samlares möten.pdf
ISBN
4474129685858

BESKRIVNING

I Älskade pelargoner från 2003 myntade Veronica Wägner begreppet pelargonfeber; en kronisk åkomma som ständigt skördar nya offer. Författaren erkänner villigt att hon själv är drabbad: hemma på gården i Roslagen finns numera över 200 olika sorter.I Passion för pelargon berättar Veronica Wägner varmt och personligt om nya möten med människor och deras pelargoner och om vilken kulturskatt denna tåliga och mångskiftande blomma utgör. Här finns även utförliga avsnitt om frösådd, om doftpelargoner och vad de kan användas till, om glädjen med växthus samt nya tips och råd om hur olika sorter ska skötas.Ett kapitel behandlar Elin Wägners relation till pelargoner samt Veronicas årliga utställning vid sin släktings författarhus i Småland. Sist men inte minst presenteras författarens egna favoriter: ängla- och unikpelargonerna. Boken är rikt illustrerad med Veronica Wägner ljuvliga foton.

I Passion för pelargon berättar Veronica Wägner v... Passion för pelargon en samlares möten. av Veronica Wägner (Bok) 2009, Svenska, För vuxna Författaren berättar om möten med människor och deras pelargoner.

Möten med växter, deras ursprung och människorna på vägen. Veronica Wägner gjorde succé med boken "Älskade pelargoner" för några år sedan. I Passion för pelargon berättar Veronica Wägner varmt och personligt om nya möten med människor och deras pelargoner och om vilken kulturskatt denna tåliga och mångskiftande blomma utgör.

RELATERADE BÖKOR