Nosarbete

Nosarbete - Maria Brandel | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Brandel
DIMENSIONERA
6,66 MB
FILNAMN
Nosarbete.pdf
ISBN
4017144990589

BESKRIVNING

Att låta sin hund använda nosen för att spåra eller leta upp föremål är ett fascinerande sätt att arbeta med sin vän. Människan har i årtusenden haft nytta av hundens utomordentliga luktsinne i alla möjliga sammanhang. När vi sysslar med nosarbete får vi ta del av en förmåga, som för oss människor är svår att föreställa sig. Bara tanken på att hunden kan nosa rätt på var en person har gått många timmar tidigare är svindlande. Att hunden sedan kan särskilja en doft från en annan och därmed lära sig söka efter något specifikt, låter oss ana en fantastisk förmåga!

All inlärning görs på ett lustfyllt och roligt sätt. Förkunskaper: Inga Nosarbete.

Studiefrämjandet erbjuder studiecirklar och kurser i nose work. Nosarbete : en bok om spår & uppletande / Maria Hagström ; [foto: Lena Kerje ...]. Brandel, Maria, 1965- (författare) Kerje, Lena, 1971- (fotograf) ISBN ... Nosarbete.

RELATERADE BÖKOR