Eviglivet

Eviglivet - Gena Showalter | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gena Showalter
DIMENSIONERA
11,30 MB
FILNAMN
Eviglivet.pdf
ISBN
8329568657449

BESKRIVNING

Vid 17 års ålder har Tenley Ten Lockwood redan gjort det slutgiltiga valet i vilket rike hon ska leva när hon har dött. Och hon har varit fullkomligt lojal. Tills nu. När mörkret faller över de två andra världarna blir en sak tydlig: om inte både Troika och Myriad ska gå under måste de två rikena enas. Tiden börjar rinna ut, uppoffringar krävs och priset är högt. Ten måste ta sig in på andra sidan och döda Korparnas prins. Och det finns bara en väg dit genom Killian Flynn, Tens svurna fiende och stora kärlek. Men när ett svek omintetgör planerna har segern aldrig varit längre borta. Hur långt är Ten och Killian beredda att gå för sina rikens och för Eviglivets skull? Jag ser fram emot nästa del i den här serien. Boklysten om Timglaset Jag längtar efter att få läsa fortsättningen! Bokbesatt blogg om Timglaset Det är en väl genomtänkt och snyggt skriven bok. Språket är fantastiskt och Tenley som berättare är underbar med sin attityd och kaxighet. Tusen sidor blogg om Timglaset ***GENA SHOWALTER har skrivit en lång rad bästsäljande romaner, både fantasy och romance för vuxna och unga vuxna. Hon bor i Oklahoma i USA. Eviglivet är tredje delen i serien Everlife, som också består av Timglaset och Livsblod.

Köp boken Eviglivet av Gena Showalter (ISBN 9789150939712) hos Adlibris. Fri frakt.

Böcker För Unga Vuxna, Böcker Att Läsa, New York Times, The Lunar Chronicles, Fantasyböcker, Boknörd, Boklistor, Filmer, Romaner Eviglivet Gena Showalter. Inbunden.

RELATERADE BÖKOR