Avhopparen : mina 20 år inom scientologin

Avhopparen : mina 20 år inom scientologin - Robert Dam | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Dam
DIMENSIONERA
8,4 MB
FILNAMN
Avhopparen : mina 20 år inom scientologin.pdf
ISBN
6247564632493

BESKRIVNING

Under mina år i scientologirörelsen hade jag hört många obehagliga saker om organisationen, om folk som hade tagits till fånga, låsts in i små rum i flera veckor, berövats sin nattsömn och blivit förhörda tills de har brutit ihop och erkänt vad som helst eller skrivit på papper och frånsagt sig möjligheten att driva rättssak mot organisationen.Jag hade hört många historier om hjärntvätt och misshandel, men jag hade avfärdat dem som simpla påhopp från våra fiender, försök att smutskasta organisationen med hjälp av befängda lögner.Nu blev jag rädd att allt kanske inte hade varit lögner.Robert Dam har just tagit studenten, lever på socialbidrag, är lite blyg och drömmer om att bli en stor musiker när en ung kvinna på gatan frågar honom om han vill göra ett personlighetstest.Det är hans första kontakt med L. Ron Hubbards lära, scientologin, och den kommer att bli hans liv. I tjugo år klättrar han på Bron, scientologirörelsens utvecklingsstege, och varje steg kostar honom stora pengar - pengar som han oftast inte har. Att bli först Clear och sedan OT är värt vilka uppoffringar som helst.Så hamnar han plötsligt i onåd och får se helt nya sidor av scientologin. Vad är det egentligen som L. Ron Hubbard predikar om? Och vart har han tagit vägen?Robert Dam var med i scientologirörelsen i 20 år, och hans självbiografi, som också ger en överblick över scientologins historia, har blivit mycket uppmärksammad både i hans hemland Danmark och internationellt."...både fängslande och förfärligt att läsa om hur unga, osäkra människor utnyttjas, ekonomiskt och själsligt."Ingalill Mosander, Aftonbladet"...hans modiga, avslöjande och rättframma inifrånskildring är både bisarr och tragisk, men även svidande obehaglig ... En oerhört viktig bok."Margareta Wiman, Bibliotekstjänst"Högintressant läsning"IKON1931"This is a story that has to be told"Norges utrikesminister Espen Barth Eid"En välskriven och fängslande skildring av livet med scientologin ... om att ha modet att våga göra upp med en bit av sig själv ..."Jyllandsposten, som gav boken fem stjärnor"... en sann bladvändare, en ren thriller ..."Kristeligt DagbladLäs en intervju med Robert Dam i Dagen

Lähetä ystävälle € 5.20 Lukumäärä . Osta. Avhopparen : mina 20 år inom scientologin | Dam, Robert, Store, Maria | ISBN: 9789173872355 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Kassa.

Kjøp boken Avhopparen : Mina 20 år inom scientologin av Robert Dam (ISBN 9789173872911) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERADE BÖKOR