Karthistorier : eller atlas över expeditioner till världens vita fläckar

Karthistorier : eller atlas över expeditioner till världens vita fläckar - Francisca Mattéoli | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Francisca Mattéoli
DIMENSIONERA
11,11 MB
FILNAMN
Karthistorier : eller atlas över expeditioner till världens vita fläckar.pdf
ISBN
7608414235559

BESKRIVNING

Följ med på en odyssé till världens vita fläckar – till jordens okända, bortglömda, försvunna och mytomspunna platser.I Karthistorier berättar Francisca Mattéoli inlevelsefullt om stora expeditioner och osannolika bedrifter som genomförts för att rita kartor över okända platser, eller för att söka efter det bortglömda och försvunna.Hon skriver om hemliga platser att återupptäcka och om extrema förhållanden som människan har besegrat – eller besegrats av. De innehållsrika texterna illustreras med vackra historiska kartor.I Karihistorier – en odyssé till världens vita fläckar kan du läsa om Orientexpressen och Sidenvägen, om postflygaren Mermoz, Amundsen och Scott, om Anne och Charles Lindbergh, och om Lawrence av Arabien. Du kan också läsa om de okända kartograferna, prästerna och missionärerna som gjorde det omöjliga för kyrkans, statens eller den egna ärans skull.

Boken har 2 st läsarrecensioner. Följ med på en odyssé till världens vita fläckar - till jordens okända, bortglömda, försvunna och mytomspunna platser. I Karthistorier berättar Francisca Mattéoli inlevelsefullt om stora expeditioner och osannolika bedrifter som genomförts för att rita kartor över okända platser, eller för att söka efter det bortglömda och försvunna. Orientexpressen, Sidenvägen, Charles Lindbergh, Amundsen och Scott, Lawrence av Arabien … I den fascinerande boken Karthistorier får du följa med på en odyssé till världens vita fläckar - till jordens okända, bortglömda, försvunna och mytomspunna platser.

Mattéoli, Francisca (författare) Wahlberg, Björn, 1968- (översättare) ISBN 9789174246070 Publicerad: Stockholm : Bonnier fakta, 2016 Tillverkad: Malaysia Svenska 171 s. Bok Karthistorier : Atlas över expeditioner till världens vita fläckar av Matteoli, Francisca: Följ med på en odyssé till världens vita fläckar ? till jordens okända, bortglömda, försvunna och mytomspunna platser.

RELATERADE BÖKOR