Handbok för offentliga biträden i asylprocessen

Handbok för offentliga biträden i asylprocessen - Viktoria Nyström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viktoria Nyström
DIMENSIONERA
11,54 MB
FILNAMN
Handbok för offentliga biträden i asylprocessen.pdf
ISBN
4711538362014

BESKRIVNING

Hur fungerar asylprocessen för ett ensamkommande barn och hur ska det offentligt biträdet förhålla sig till processen? Vilka krav kan en god man ställa på biträdet och vad bör biträdet reflektera över under arbetets gång. Hur många möten bör hållas och vilken information bör ges till barnet under dessa möten? Hur ska yttrandet vara utformat och vilken information ska yttrandet innehålla. Detta är några av de frågeställningar som behandlas i boken som är en praktisk och lättfattlig genomgång av asylprocessen steg för steg. Boken ger vägledning avseende den praktiska tillämpningen av asylprocessen och biträdets roll. Boken vänder sig inte enbart till offentliga biträden utan till alla som befinner sig i eller runt om asylprocessen och som önskar få kunskap om den. Alla som är verksamma runt de asylsökande såsom advokater, jurister, handläggare, beslutsfattare, gode män, journalister, kuratorer, socialsekreterare, frivilligorganisationer m.fl. bör således kunna dra nytta av det som boken behandlar. Detsamma gäller de som studerar inom dessa områden och som, till den teoretiska kunskapen, önskar få en praktisk vägledning inom rättsområdet.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

En praktisk och lättillgänglig handbok för offentliga biträden om deras roll i asylprocessen för ensamkommande barn. Buy Handbok för offentliga biträden i asylprocessen by Viktoria Nyström (ISBN: 9789139113669) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Detta för att biträdet på bästa sätt ska kunna hjälpa er i asylprocessen.

RELATERADE BÖKOR